Singurul român din NFL ţine cu Poli Timişoara şi spune că în România juca mult soocer şi stătea în poartă! Vezi declaraţiile lui după Super Bowl!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zoltan Mesko, de la New England Patriots, a jucat ieri finala Ligii Naţionale de Fotbal American în faţa celor de la New York Giants, dar a pierdut trofeul. La final, acesta şi-a adus minte de România, fotbalul european, denumit soccer în SUA şi despre preferinţele acestuia în materie de ultrăşie.

"Am avut steagul României în bagaj şi dacă aş fi cîştigat finala, tricolorul ar fi fost cu mine. Acum am 2 luni de vacanţă, după care revin în România după 10 ani. Sînt foarte emoţionat şi mîndru că provin din România".

Cînd eram în România jucam foarte mult fotbal şi stăteam în poartă. Cred că de la degajările cu piciorul mi se trage pasiunea pentru fotbalul america. Eu îi ţin pumnii Politehnicii Timişoara. Americanii se pregătesc tot anul pentru Super Bowl. În top 3 sărbători se află Crăciunul, Ziua Recunoştinţei şi Super Bowl. Evenimentul a fost organizat foarte bine", a spus Mesko la sport.ro.

Zoltan Mesko este singurul român prezent în NFL. Jucătorul în vîrstă de 25 de ani evoluează pentru New England Patriots din 2010, atunci cînd a şi debutat în NFL.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite