Şelariu şi-a primit casa după 6 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul gimnast primise un loc de veci în loc de apartament după Olimpiada din 2004

Multiplu medaliat la Campionatele Europene şi cu echipa la Olimpiada de la Atena, Răzvan Şelariu a trebuit să aştepte şase ani pentru ca eforturile sale profesionale să fie răsplătite de autorităţile din Reşiţa, oraşul în care s-a născut şi pe care l-a reprezentat la nivel înalt în competiţiile de gimnastică.

Retras din activitatea competiţională anul trecut, fostul sportiv a fost anunţat în această săptămână că a primit din partea primăriei Reşiţa o locuinţă în blocurile ANL, pe care va avea posibilitatea să o cumpere peste trei ani la un preţ redus, iar până atunci plăteşte lunar o sumă modică.

„Fostul edil mi-a promis această locuinţă după Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004, când am cucerit bronzul cu echipa. Dar nu s-a concretizat nimic atunci. Premiile s-au limitat la un loc de veci, înmormântare gratuită, călătorie gratis cu tramvaiul în oraş şi alte facilităţi. Însă acum, noul primar, Mihai Stepănescu, a reuşit să finalizeze promisiunea şi vreau să-i mulţumesc pe această cale pentru străduinţa sa", ne-a spus Răzvan Şelariu.

Şi pentru că el se află atât de departe de casă, în Qatar, a împuternicit-o pe mama sa să se ocupe de noua locuinţă.

„Este utilată, cu parchet, termopane... . Când voi veni acasă o voi mobila după bunul plac. Deocamdată voi sta doar în vacanţe acolo, însă nu se ştie niciodată ce-mi rezervă viitorul şi unde mă voi stabili", a adăugat campionul european.

Antrenează copiii şeicilor în Qatar

La o vârstă la care mai putea demonstra multe în gimnastica mondială, Răzvan Şelariu a ales să se retragă anul trecut din activitatea competiţională şi să se apuce de antrenorat.

Reşiţeanul a plecat tocmai în Qatar să profeseze, acolo unde pregăteşte copiii şeicilor. „După aproape un an de pregătire, luna viitoare voi merge cu câteva gimnaste la un Grand Prix în Slovenia, unde sper să ne prezentăm cât mai bine", a spus Răzvan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite