Şelariu: „Suciu este un intrigant. Nu este un exemplu pentru gimnaşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Retras anul trecut din gimnastică, Răzvan Şelariu, critică dur actuala conducere a lotului masculin, pe care o scoate vinovată de eşecurile de la Campionatele Mondiale de la Rotterdam, de unde băieţii s-au întors fără nicio medalie.

„Rezultatul vorbeşte de la sine. Îl cunosc foarte bine pe actualul antrenor al echipei (n.r. Ioan Suciu) şi consider că, în mare parte, rezultatele proaste vin şi din cauza lui. El nu a preluat ce a fost bun de la domnul Grecu, ci, din potrivă, a ajutat la plecarea lui. Probabil că, dacă dânsul nu pleca, mulţi dintre cei care s-au lăsat mai rămâneau la lot până la competiţia de la Londra", a spus Şelariu pentru revista VIP.

Vicecampionul european la individual compus în 2005 îl acuză pe Suciu de intrigi la nivelul federaţiei, antrenorilor şi sportivilor. „Ca echipa masculină să reuşească e nevoie de multă disciplină, multă muncă şi un staff cu experienţă. Şi ca să fiu direct, nu îl creditez pe Suciu ca un bun exemplu pentru gimnaştii actuali. Este un intrigant. Îi face pe toţi să se bată cap în cap", a adăugat fostul gimnast.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite