Sebastian Ciobanu va participa la o gală de box la Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luptătorul de K1 Sebastian Ciobanu a declarat, marţi, că va participa, în data de 25 februarie, la gala de box "Bigger's Better 4", de la Belgrad, fiind motivat de premiul consistent oferit câştigătorului.

"Luna trecută am primit o ofertă să particip la această gală de la Belgrad. Lumea vede K1-ul ca pe o completare a boxului, aşa că mi s-a părut firesc să încerc şi în această disciplină. Motivat de suma acordată pentru câştigător, voi lăsa o perioadă K1-ul pentru box. Premiul cel mare la Belgrad este de 30.000 de euro. Oricum kickboxing-ul rămâne prioritatea mea. Dacă voi face meciuri bune la Belgrad, poate mă voi gândi să continui şi în box", a spus Ciobanu..

Antrenorul luptătorului ieşean, Mihai Constantin, a precizat că singurul lucru de care se teme la gala de box de la Belgrad este ca nu cumva elevul său să-şi lovească adversarul cu piciorul. "Clubul Cotnari-Scorpions are o tradiţie în box şi kickboxing. Nu uitaţi că sportive precum Corina Cârlescu sau Adina Coceru au câştigat deja titluri de campioane la box pentru clubul nostru. Eu cred că Sebastian s-a pregătit bine pentru această gală şi cu siguranţă va face o figură frumoasă. Singura mea frică este ca nu cumva Sebi să-i dea vreun picior adversarului", a precizat Mihai Constantin.

La Gala de la Belgrad vor mai participa următorii sportivi: Denis Sebastian (Germania - luptător de kickbox), Sebastian van Thielen (Belgia - thaibox), Sasa Lazici (Serbia - MMA), Damien Trzcinski (Polonia - box), Ţvetan Traşlev (Bulgaria - thaibox), Ivica Bacurin (Croaţia - box), Maksim Pediura (Ucraina - box).

Se va lupta în sistem "piramidă", iar câştigătorul va participa la marea finală care va avea loc la 16 decembrie, locaţia nefiind încă stabilită.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite