Scrimă/Brânză, eliminată în şaisprezecimi la Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Brânză
Ana Maria Brânză

Vicecampioana olimpică la spadă Ana Maria Brânză a fost eliminată în şaisprezecimile CM de la Paris, fiind învinsă  chiar de către de colega ei Loredana Iordăchioiu, scor 12-15.

În optimi, Loredana Iordăchioiu a cedat cu un scor similar, 12-15, în faţa franţuzoaicei Fressel-Colovic.

Rezultatul Loredanei Iordăchioiu a fost cel mai bun înregistrat de sportivii români, luni, la probele de spadă masculin şi feminin.

Anca Măroiu a pierdut primul meci pe care l-a disputat în faza eliminatorie, în turul al treilea, în faţa danezei Louise Karin Hooge, scor 13-15, în vreme ce Simona Alexandru a cedat şi ea la primul meci al său, fiind eliminată de elveţianca Sophie Lamon, cu scorul de 14-15.

În proba masculină de spadă, Bertalan Arkosi şi Adrian Pop au obţinut cele mai bune performanţe, ajungând până în turul al treilea. Arkosi a fost eliminat de italianul Paolo Pizzo, scor 6-15. În primele două tururi din faza eliminatorie, Arkosi a trecut de brazilianul Richard Grunhauser, scor 15-8, şi de japonezul Keisuke Samamoto, scor 15-14. De asemenea, Adrian Pop a părăsit competiţie, fiind eliminat, în turul al treilea, de polonezul Radoslaw Zawrotniak, scor 13-15. Adrian Pop a intrat în competiţie direct în turul secund, unde l-a învins pe iranianul Ali Yaghoobian, scor 15-11.

În faza eliminatorie a probei individuale de spadă masculin a mai participat românul Cosmin Kortyanu, acesta pierzând însă din primul tur în faţa rusului Pavel Sukov, cu scorul de 10-15.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite