Scandalul din hochei continuă. Fanii Stelei: "Afară, afară cu ungurii din ţară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HOCHEI Steaua - HSC Miercurea Ciuc 0-8 * Foto: Marian Burlacu
HOCHEI Steaua - HSC Miercurea Ciuc 0-8 * Foto: Marian Burlacu

În partida de hochei pe gheaţă care s-a desfăşurat luni, pe patinoarul Mihai Flamaropol din Capitală, între echipele Steaua Rangers şi Miercurea Ciuc, contând pentru Liga Mol, fanii roş-albaştrilor au scandat injurii la adresa oaspeţilor.

La meci nu au asistat mai mult de o sută de fani, însă aceştia nu au tăcut deloc. Chiar dacă li s-a cerut să se comporte civilizat şi să-şi susţină în limitele fairplay-ului echipa favorită, aceştia nu s-au putut abţine. Printre cântările imnului naţional, "Treceţi batalioane române, Carpaţii" şi "Noi suntem români", ei au strigat şi lozinci rasiste: "Afară, afară cu ungurii din ţară" şi " Noi nu vrem maghiari în România".

Steaua Rangers a fost învinsă de campioana României cu 8-0, însă nici acest lucru nu i-a făcut pe fanii din sala Mihai Flamaropol din Capitală să tacă.

Reacţia fanilor roş-albaştrilor vine după ce hocheistul din lotul naţional de juniori Florin Marinescu a fost agresat fizic şi verbal de colegii săi de etnie maghiară, chiar de Ziua Naţională a României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite