Saki: "Ghiţă mi-a rupt mâna în a doua rundă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Ghiță încasând o lovitură în plin de la Gokhan Saki (foto: k-1.co.jp, FEG INC)
Daniel Ghiță încasând o lovitură în plin de la Gokhan Saki (foto: k-1.co.jp, FEG INC)

Sportivul turc Gokhan Saki a spune că românul Daniel Ghiţă i-a rupt mâna în runda a doua a confruntării din sferturile finalei K1 World Grand Prix, de la Tokyo.

"Pentru mine a fost foarte important meciul cu Ghiţă. Le-a dat KO «fraţilor» mei Zimmerman şi Haritonov. A fost important să câştig meciul cu el. Din păcate, mi-am rupt mâna în a doua rundă, după ce m-a lovit cu tibia. Nu am vrut să mai intru în al doilea meci, dar tot staful m-a îndemnat să o fac", a spus Saki.

Daniel Ghiţă a declarat pentru sport.ro şi Pro TV că îi pare rău că nu a reuşit mai mult la Tokyo. "În opinia mea şi în sufletul meu chiar simt că am câştigat meciul ăsta, îmi pare rău că decizia arbitrilor nu a fost pentru mine. Dezamăgirea e că arbitrii au dat decizia, poate că cine ştie, în opinia lor a fost mai bun. Şi Peter Aerts a venit la mine şi mi-a zis că primele două reprize au fost ale mele, a treia a fost egală, atunci meciul şi decizia trebuiau să fie pentru mine. Regret că trebuia să-l bat rău ca să fie o decizie corectă. În sufletul meu eu plec cu capul sus şi zic că mi-am făcut treaba bine, dar îmi pare rău că nu am dus steagul României mai sus, pe podiumul mondial", a afirmat Ghiţă.

Românul Daniel Ghiţă a fost învins, sâmbătă, de turcul Gohkan Saki în sferturile finalei K1 World Grand Prix, de la Tokyo. Ghiţă a fost învins de Saki în extraround, după trei reprize în care cei trei arbitri i-au considerat pe român şi pe turc la egalitate.

Meciul din sferturi a fost şi primul al lui Ghiţă din cadrul finalei K1.

Finala a fost câştigată de olandezul Alistair Overeem, care a trecut în semifinale de Gokhan Saki.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite