Sabrerii români, fără medalie la Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Zalomir a ratat calificarea în semifinalele probei de sabie individual, de la Campionatele Europene de scrimă, ce se desfăşoară la Sheffield, fiind învins, sâmbătă, în sferturi, cu 15-13, de francezul Bolade Apithy

Florin Zalomir a ajuns până în sferturile probei, după ce a trecut, în primul tur al tabloului principal de 64, cu scorul de 15-10, de sportivul Alevei Romanovici (Belarus), iar în turul doi, cu 15-4, de ungurul Zsolt Nemcsik. În optimi, Zalomir a trecut de un alt reprezentant al României, Rareş Dumitrescu, cu scorul de 15-9. Rareş Dumitrescu intrase direct în turul doi, unde a trecut, cu 15-10, de ungurul Tamas Decsi.

Sportivul Tiberiu Dolniceanu a ratat calificarea în sferturile probei, după ce a fost învins, în optimi, cu 15-12, de italianul Aldo Montano. Dolniceanu intrase direct în turul doi, unde a trecut cu 15-10 de polonezul Marcin Koniusz.

Cel de-al patrulea reprezentant al României în proba individuală de sabie, Cosmin Hănceanu, a fost eliminat în primul tur al tabloului principal de 64 de ucraineanul Andrei Yagodka, cu scorul de 15-5.

România mai este reprezentată la spadă feminin de Ana Maria Brânză, Simona Alexandru, Anca Măroiu şi Loredana Iordăchioiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite