VIDEO ŞOC Coreeanca Shin A Lam, furată ca-n codru de arbitri la Jocurile Olimpice de la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shin A Lam
Shin A Lam

Scrimera ucraineană Iana Şemiakina a cucerit medalia de aur în proba de spadă la Jocurile Olimpice de la Londra, după ce a învins-o în finală pe campioana en-titre, Britta Heidemann (Germania), cu scorul de 9-8.

Şemiakina le-a învins, în drumul său către aur, pe româncele Simona Gherman (15-14 în sferturi) şi Ana Maria Brânză (14-13 în optimi), în timp ce Anca Măroiu a fost eliminată în sferturi de Shin A Lam cu 15-14.

Rezultatul semifinalei dintre nemţoaica Heidemann şi coreeanca Shin a fost însă viciat de o problemă tehnică. Cronometrul s-a oprit în ultima secundă, iar Heidemann a punctat decisiv, deşi timpul ar fi trebuit să se termine.

Comisia tehnică a Federaţiei Internaţionale de Scrimă (FIE) a deliberat mai bine de 30 de minute în privinţa deciziei, iar în cele din urmă Heidemann a fost declarată în mod nemeritat învingătoare, iar Shin A Lam a rămas pe planşă cu ochii în lacrimi. După minute bune de aşteptare, timp în care delegaţia sud-coreeană a depus contestaţie, respinsă de oficiali, iar Shin a părăsit plângând planşa, după mai multe încercări ale oficialilor de a elibera pista de concurs.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite