Ruxandra Dragomir, campanie în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir (foto), unul dintre candidaţii la preşedinţia Federaţiei Române de Tenis (FRT), şi-a făcut campanie în oraşele mari ale Moldovei. Dragomir a fost

Fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir (foto), unul dintre candidaţii la preşedinţia Federaţiei Române de Tenis (FRT), şi-a făcut campanie în oraşele mari ale Moldovei. Dragomir a fost luni la Iaşi, iar marţi, la Bacău. Câştigătoarea de la Roland Garros şi-a prezentat programul pentru revitalizarea tenisului românesc.

„Federaţia şi cluburile lucrează haotic şi asta este marea problemă. Tocmai de aceea tenisul este unde este. Nu voi accepta să colaborez cu nimeni din conducerea Federaţiei Române de Tenis în cazul în care voi câştiga alegerile”, a declarat sportiva la Bacău.

 Fosta jucătoare de tenis a promis că va sprijini mai mult provincia şi că are de gând să împartă România în şase zone de interes pentru tenis, astfel încât deciziile să fie luate în funcţie de specificul local. „Eu sunt optimistă şi cred că voi câştiga alegerile. Vreau să pun tenisul pe picioare şi îmi doresc să funcţioneze acel patrulater al performanţei: antrenor - club - sportivi - părinţi”, a mai spus Dragomir. Data la care vor fi organizate alegerile nu a fost încă stabilită.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite