Rusia, ţinută în şah de Coreea de Sud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana mondială şi principala favorită la câştigarea titlului olimpic, Rusia, a furnizat, sâmbătă, prima surpriză în cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, terminând la egalitate,

Campioana mondială şi principala favorită la câştigarea titlului olimpic, Rusia, a furnizat, sâmbătă, prima surpriză în cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, terminând la egalitate, în meciul de debut din grupa B, cu Coreea de Sud, scor 29-29 (16-13).

Formaţia pregătită de Evgheni Trefilov întâlneşte astăzi Suedia, într-o partidă în care porneşte cu prima şansă. Rusia ocupă abia locul 4 în grupa sa, după prima etapă. În schimb, celelalte favorite ale grupei, Ungaria şi Germania, au avut un debut reuşit.

\Fără starul Anita Gorbicz, maghiarele nu au lăsat nicio şansă Suediei, trecându-şi primele puncte în clasament. Şi selecţionata Germaniei şi-a onorat cartea de vizită, reuşind să dispună de Brazilia.

Sud-americancele continuă totuşi să spere la locul patru în grupă, care le-ar califica în sferturile de finală, dar concurenţa este mare, întrucât Suedia şi Coreea de Sud candidează la aceeaşi poziţie în clasament.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite