Românii debutează în Finlanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei echipaje ale Napoca Rally Team vor participa în perioada 31 iulie-3 august la a noua etapă a Campionatului Mondial de Raliuri. Marco Tempestini/Dorin Pulpea, Danny Ungur/Sebi Itu şi Bogdan

Trei echipaje ale Napoca Rally Team vor participa în perioada 31 iulie-3 august la a noua etapă a Campionatului Mondial de Raliuri. Marco Tempestini/Dorin Pulpea, Danny Ungur/Sebi Itu şi Bogdan Stanoiev/Dan Haţigan vor fi primele echipaje româneşti din istorie participante la Nestle Oil Rally Finland.

Pentru Marco Tempestini (foto), aceasta este a treia prezenţă pe macadamul finlandez, dar este pentru prima oară când reprezintă România. "Am fost de două ori în Finlanda şi inima mi-a rămas acolo, mi-am dorit întotdeauna să revin", spune Marco Tempestini.

Însă italianul avertizează: "Va fi extrem de greu. Probele sunt foarte dificile, foarte rapide, acolo se ating cele mai ridicate viteze medii din raliurile pe macadam şi nu degeaba acest raliu este supranumit raliul celor o mie de sărituri".

Pentru Danny Ungur, dar şi pentru Sebi Itu, copilotul său pentru această etapă, Raliul Finlandei reprezintă debutul absolut în Campionatul Mondial, în timp ce pentru Bogdan Stanoiev şi Dan Haţigan este a doua etapă de campionat mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite