România, locul 6 la masculin şi locul 7 la feminin la CE de curling

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Curling
Curling

România a obţinut locul şase cu echipa masculină şi locul şapte cu echipa feminină la Campionatul European de curling, care s-a desfăşurat la Copenhaga.

România a participat la Campionatul European de Curling cu 3 echipe: formaţia masculină: Allen Coliban, Bogdan Colceriu, Bogdan Taut, Adi Panaitescu şi Mihai Mardare; formaţia feminină: Crina Novac, Daiana Colceriu, Bianca Neagoe, Diana Butucea şi Ruxandra Dica; echipa de mixt: Allen Coliban, Crina Novac, Bogdan Colceriu şi Daiana Colceriu

Echipa de mixt a Romaniei, deşi nu a obţinut o poziţie importantă, s-a remarcat prin succesul impotriva echipei Norvegiei cu scorul de 8-6 şi prin meciul exceptional făcut cu campioana ediţiei precedente, Scoţia, care a reuşit cu greu să se impună la diferenta de 1 punct, 8-7, prin ultima piatra a meciului.

"Suntem foarte mulţumiti de rezultatele obtinuţe şi de depăsirea obiectivului propus. Credem că la anul in Erzurum, Turcia, Romania va lupta pentru o medalie", a declarat Allen Coliban, preşedintele Federatiei Romane de Curling.

Echipele Romaniei au fost antrenate de Sharon Delver Morrison, experimentată antrenoare canadiană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite