România, campioană balcanică la beach-volley

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a devenit campioană balcanică la beach-volley la turneul care a avut loc în week-end, la Kardzhali (Bulgaria), competiţie la care ţara noastră a fost reprezentată de cuplul Pujky Denisa (CSM Timişoara) - Rotaru Adriana (CSM Bucureşti).

După ce au trecut în grupă cu 2-0 de echipa ţării gazdă şi de Albania, fetele, căştigătoare atât a Festivalului Olimpic de Tineret de la Albena - Bulgaria, cât şi a Campionatului Naţional de cadete şi junioare ce au avut loc la Mamaia – Constanţa, au reuşit să se impună şi în semifinală cu acelaşi scor, unde au întâlnit echipa reprezentativă a Greciei, formaţie ce avea în componenţa sa una dintre campioanele balcanice U20 en-titre.

"Doresc să obţin pentru România o calificare la J.O. de la Rio din 2016 dar sunt conştient că fără ajutor din partea autorităţilor de profil şi nu numai, acest lucru nu este posibil. Este păcat să avem copii de valoare pe care să nu îi valorificăm, prin care să nu ajungem să fim cunoscuţi şi respectaţi în întreaga lume", a declarat pentru handbalvolei.ro antrenorul campioanelor, Dan Mihai Jitaru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite