Româncă de Euroligă la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorul de joc al naţionalei feminine, Annemarie Parău (foto), a revenit în campionatul intern semnând ieri cu liderul Diviziei A, MCM Municipal Târgovişte, un contract valabil până în

image

Conducătorul de joc al naţionalei feminine, Annemarie Parău (foto), a revenit în campionatul intern semnând ieri cu liderul Diviziei A, MCM Municipal Târgovişte, un contract valabil până în vara anului 2010. Sportiva în vârstă de 24 de ani şi-a reziliat contractul cu fostul său club, Elitzur Ramla, din Israel.

„Sunt foarte fericită că am ajuns din nou în ţară şi că voi evolua la o echipă puternică. Cunosc lotul de jucătoare de la Târgovişte, iar multe dintre ele îmi sunt prietene”, a declarat pentru „Adevărul“ Annemarie Parău.
Fosta echipă a româncei, Elitzur Ramla, are probleme financiare, mai multe componente ale acestei formaţii având alte oferte de la cluburi din Israel sau din Europa.

A EVOLUAT ÎN EUROLIGĂ

Parău a evoluat în sezonul 2006-2007 în cea mai puternică competiţie europeană intercluburi, Euroliga, pentru echipa belgiană Dexia Namur.

Parău a fost atunci liderul echipei sale la pase decisive, cu 2,5 reuşite pe meci, marcând în medie 6,2 puncte în cele 13 partide jucate. Jucătoarea româncă urmează ca pe 2 ianuarie să fie prezentă la Otopeni, la reunirea lotului feminin de senioare. Naţionala se pregăteşte pentru barajul de rămânere în prima divizie europeană, pentru care se va lupta în perioada 4-19 ianuarie, în partide tur-retur, cu Marea Britanie, Finlanda şi Bosnia-Herţegovina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite