Rechinu' Diaconu: "Sunt gata să o iau de la început"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Diaconu şi Omar Sheika, alături de antrenorii lor
Adrian Diaconu şi Omar Sheika, alături de antrenorii lor

Pugilistul Adrian Diaconu, care nu a mai boxat de aproximativ zece luni, a declarat, miercuri, că este încrezător şi gata să o ia de la început, la meciul din acest week-end, cu americanul Omar Sheika, informează cotidianul The Province.

"Sunt bine. Sunt gata să o iau de la început şi sunt încrezător. Mă bucur că revin după o perioadă lungă", a spus Diaconu într-o conferinţă de presă.

Adrian Diaconu va boxa cu americanul de origine palestiniană Omar Sheika, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Montreal, în cadrul unei gale în care Lucian Bute îşi va apăra pentru a şasea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, împotriva americanului Jesse Brinkley.

Diaconu ar fi vrut să revină mai devreme în ring, dar a avut probleme la cot şi la mână. El a precizat că de la cotul drept i-au fost scoase 15 bucăţi de cartilaj şi depozite de calciu, astfel că şi-a reluat pregătirile în iuna aprilie, după patru luni de repaus.

"Omar Sheika este un fel de Buffalo Bills al boxului. S-a luptat pentru patru titluri mondiale şi le-a pierdut pe toate. Aş putea găsi o scuză pentru toate şi fiecare scuză ar fi întemeiată. Omar este «cel uitat» la categoria sa, dar nu va fi cazul şi vineri noapte", a declarat antrenorul pugilistului american, Alfredo Velasquez.

Sheika a afirmat că pentru Diaconu este o mare greşeală să îl subestimeze. "El a fost indisponibil o perioadă. A fost operat, s-a accidentat, are o mână cu probleme. Sunt privit ca un adversar facil, ceea ce este o mare greşeală. Un pugilist lipseşte un an şi mă alege apoi pe mine... este lipsă de respect", a precizat Omar Sheika.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite