VIDEO Reacţii din presa străină despre victoria lui Bute: „Lucian a fost impresionant“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bute: jos pălăria în faţa lui Doroftei
Bute: jos pălăria în faţa lui Doroftei

Victoria lu Lucian Bute nu a fost trecută cu vederea de presa străină, jurnaliştii de peste hotare lăudând victoria românului. Aceştia au precizat că Bute a avut grijă să-l „ciocănească pe Brinkley“.

Jurnaliştii de la Yahoo au precizat că „Bute a controlat meciul de la un cap la altul, doborându-l pe Brinkley, în repriza a noua, cu un upercut devastator de stânga. Americanul a rămas la podea mult timp după terminarea meciului, având nevoie de ajutorul stafului său pentru a se putea ridica. În plus, Bute a reuşit, în repriza a opta, să-i spargă nasul lui Brinkely“.

Postul ESPN s-a rezumat în a spune doar că Bute l-a învins prin KO pe Brinkley. „Lucian Bute a reuşit să-l învingă, în a noua rundă, prin knockout, pe Jesse Brinkley, românul reuşind astfel să-şi păstreze centura şi să rămână neînvins“, au precizat americanii de la ESPN.

Şi siteul boxingscene.com a scris desper victoria gălăţeanului, care „a fost impresionant, doborându-l pe Brinkley, în repriza a noua, cu un upercut“.

Boxing News a notat că Lucian a făcut o nouă victimă, în faţa a aproximativ 12.000 de spectatori. „Lucian se bate rareori în afara Canadei, dar asta nu-l împiedică să facă milioane de dolari. El l-a învins pe Brinkley, punându-l la podea“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite