Răzvan Florea va participa la cea de-a patra ediţie a Triathlon Challenge Mamaia 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medaliatul cu bronz în proba de 200 de metri spate la Jocurile Olimpice de la Atena, Răzvan Florea, va participa, sâmbătă, alături de alte 700 de persoane, la cea de-a patra ediţie a celui mai mare concurs de triatlon din Europa de Est, Triathlon Challenge Mamaia 2012.

Răzvan Florea s-a înscris atât în proba individuală, cât şi în cea de ştafetă. El a participat şi la ediţia de anul trecut. Dintre cei 700 de participanţi, jumătate s-au înscris în proba individuală, ceea ce reprezintă un record de participare.

Participanţii se vor întrece pe categorii de vârstă, în mai multe probe: Olimpică: înot 1.500 de metri - bicicletă 40 de kilometri - alergare 10 kilometri, Sprint: înot 750 de metri - bicicletă 20 de kilometri - alergare 5 kilometri, SuperSprint: înot 400 de metri - bicicletă 10 kilometri - alergare 2,5 kilometri, Ştafetă: echipe de trei persoane, pe distanţele Sprint şi Company Tri: triatlon pentru companii.
Evenimentul este organizat de clubul sportiv Smart Atletic, în parteneriat cu clubul sportiv Power Marine, DJST Constanţa şi Primăria Municipiului Constanţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite