Rareş Dumitrescu a revenit pe planşă după şase luni de pauză cu două titluri naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sabrerul Rareș Dumitrescu (CS Dinamo), revenit pe planșă după o absență de 6 luni, își confirmă valoarea, atribuindu-şi titlurile naţionale la individual şi cu echipa, la Campionatele de seniori care au avut loc la Predeal, în perioada 24 septembrie - 2 octombrie.

Vicecampionul mondial l-a învins la individual pe colegul său de la echipa națională, Tiberiu Dolniceanu (CSM Iași), cu scorul de 15-13. Acesta din urmă nu s-a lăsat însă ușor, ținându-i piept vicecampionului mondial și demonstrând astfel că locul 7 de la Campionatele Europene de seniori Leipzig 2010 nu a fost întâmplător.

Surpriza la băieți, a fost Mihail Bela (CSA Steaua) care a reușit în sferturi să-l învingă pe campionul de anul trecut, Florin Zalomir (CS Dinamo) și să cucerească medalia de bronz. Celălalt loc 3 a fost ocupat de Ciprian Gălățanu de la CSM Iași.

Titlul pe echipe la sabie a fost decis la tușaveraj, în favoarea echipei CS Dinamo, formată din Rareș Dumitrescu, Florin Zalomir, Matyas Szabo şi Moșu Marius, care a trecut de rivala sa CSA Steaua, Cosmin Hancianu, Alexandru Siriteanu, Mihai Bela, Virgil Marcea şi Alin Badea. .

Locul trei este ocupat de echipa CSM Iași în componența Tiberiu Dolniceanu, Ciprian Gălățanu, Alin Lupeică și Dragoș Sîrbu.

Steaua a cucerit 17 medalii la Naţionalele de Scrimă

Scrimerii de la clubul Steaua Bucureşti au adunat nu mai puţin de 17 medalii la Finalele Campionatelor Naţionale de seniori desfăşurate la Predeal, în perioada 24 septembrie-02 octombrie.

Roş-albaştri au cucerit 5 medalii de aur, 3 de argint şi 9 de bronz.

Într-un clasament al medaliilor, locul doi a revenit celor la Dinamo (4 aur, 2 argint şi 1 de bronz), iar pe poziţia a treia s-a situat CS Satu Mare (2 medalii de aur).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite