Pugilistul Shannon Briggs, învins de Klitschko, îşi doreşte să revină în ring

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vitali Klitschko l-a năucit pe Shannon Briggs, dar acesta nu a căzut
Vitali Klitschko l-a năucit pe Shannon Briggs, dar acesta nu a căzut

Pugilistul american Shannon Briggs, spitalizat la Hamburg din noaptea de sâmbătă spre duminică, după meciul cu ucraineanul Vitali Klitschko, a anunţat, miercuri, că speră să revină în ring.

"Dacă aş putea, m-aş lupta şi în seara asta. Îmi place să boxez. Am avut o carieră frumoasă. Voi vorbi cu şeful - soţia mea - şi vom lua o decizie. Cu puţin noroc, ea mă va lăsa să lupt din nou", a declarat pugilistul american, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc la clinica în care este internat în Hamburg.

Shannon Briggs a ajuns la terapie intensivă după înfrângerea din meciul cu Klitschko, el fiind diagnosticat cu comoţie cerebrală, fracturi la orbitele oculare şi la nas, precum şi o fractură la umăr. El urmează să fie supus unei internveţii chirurgicale la umăr în cursul zilei de vineri.

Briggs s-a prezentat la conferinţa de presă având ochelari de soare fumurii şi într-o formă psihică bună, glumind cu jurnaliştii. "Sunt la fel de urât ca înainte, dar mă simt bine", i-a răspuns americanul unui jurnalist care s-a arătat îngrijorat de rănile suferite la cap.

Pugilistul american a susţinut din nou că el a fost cel care a decis să lupte până la finalul meciului şi i-a cerut antrenorului său să "nu arunce prosopul".

În presa germană, experţii şi jurnaliştii s-au declarat şocaţi de lipsa de reacţie a arbitrului, britanicul Ian John-Lewis, care nu a verificat niciun moment dacă Briggs este capabil să continue meciul.

Pugilistul Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea, după ce l-a învins pe Shannon Briggs la puncte (120-107, 120-107, 120-105), în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Hamburg.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite