Pugilistul David Haye a decis să-şi încheie cariera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Haye are în palmares 27 de meciuri la profesionişti, dintre care doar două au fost pierdute.

Pugilistul britanic David Haye, fost campion mondial la categoria grea, versiunea WBA, a decis să-şi încheie cariera, a declarat, marţi, pentru cotidianul The Sun, un responsabil din cadrul Federaţiei Engleze de Box. Secretarul forului englez, Robert Smith, a declarat că, luni, a primit un email în care se preciza că Haye a decis să-şi încheie cariera începând cu data de 13 octombrie. "Responsabilii federaţiei vor analiza situaţia miercuri, însă nu ştiu dacă vom putea trece peste dorinţa lui de a nu-şi prelungi licenţa. Şi fără aceasta, el nu poate să boxeze", a declarat Robert Smith.

David Haye a declarat întotdeauna că doreşte să se retragă din activitate în ziua în care va împlini 31 de ani, respectiv pe 13 octombrie 2011. La mijlocul lunii septembrie, britanicul a declarat că îşi amână cu şase luni retragerea dacă ar avea şansa de a lupta din nou cu unul dintre fraţii Klitschko.

David Haye şi-a pierdut centura WBA, pe 1 iulie, la Hamburg, în meciul cu Vladimir Klitschko contând pentru unificarea centurilor WBA, IBF şi WBO la categoria grea. Haye deţinea centura din noiembrie 2009, când l-a învins pe rusul Nikolai Valuev. Haye are în palmares 27 de meciuri la profesionişti, dintre care doar două au fost pierdute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite