Prima regată Beneteau NauticLife în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aceste zile, NauticLife organizează Regata Beneateau 2010, ce va avea loc în portul turistic Mangalia. Competiția este prima regată Beneteau - NauticLife, și va reuni la start un număr de aproximatix 200 de participanți și 20 de ambarcațiuni.

Regata include două etape - o cursă tur-retur ce se va desfășura între Mangalia și Tuzla pe distanţa de 20 de mile, urmată de o cursă de 8 mile printre 3 balize în apropierea portului Mangalia.

Premiile, în valoare de 7.000 de euro, vor fi acordate de organizatorii evenimentului, împreună cu Beneteau, Raymarine și Marine Pool. Cele trei locuri de pe podium se vor acorda pentru cele două clase aferente competiţiei: racer și cruising.

Velierul câştigător va fi premiat cu un radar digital, de 1.200 de lire, în timp ce membrii echipajului de pe locul al II-lea de la fiecare clasă vor primi jachete speciale pentru navigaţie, iar cei de pe locul al III-lea mânuşi, şepci şi saci.

Barcă de 120.000 de euro

NauticLife este prezentă cu velierul ”Life”, model Beneteau First 34.7 – o ambarcațiune renumită în lume pentru numărul de regate câştigate, al cărei preţ depăşeşte 120.000 de euro. Barca poate atinge 10 noduri (18 kilometri/h).

"Ne bucurăm să putem găzdui prima regată Beneteau - NauticLife și sperăm să transformăm această competiție într-o tradiție anuală, care să reunească tot mai mulți participanți de la an la an. Bărcile de agrement reprezintă un domeniu de viitor, de aceea ne dorim să promovăm competițiile de profil și în România, unde sperăm să atingem nivelul de participare și popularitate existent în țările cu tradiție", a declarat Mihai Marcu, Președinte NauticLife.

image

Investiţii de peste 3 milioane de euro pe lacul Limanu

După transformarea portului turistic Mangalia într-o locaţie propice organizării unor regate de nivel internaţional, primăria Mangalia a demarat un amplu proiect prin care lacul Limanu din localitate va fi transformat în viitorul apropiat într-un paradis al iubitorilor de sporturi nautice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite