Pregătiri pentru Triathlon Challenge Mamaia 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A început numărătoarea inversă pentru una dintre cele mai importante competiţii de triatlon din România: „Triathlon Challenge Mamaia 2011“, ce va avea loc pe 3 septembrie.

Aflată la a treia ediţie, competiţia cu cele trei probe – înot, ciclism şi alergare – aşteaptă peste 700 de participanţi din opt ţări, în staţiunea Mamaia, pentru diverse nivele de pregătire. Astfel, proba olimpică se adresează profesioniştilor, şi presupune parcurgerea a 1.500 de metri înot, 40 de kilometri pe bicicletă şi 10 kilometri de alergare.

Cei care se înscriu la proba de sprint vor aborda distanţele de 750 de metri înot, 20 de kilometri bicicletă şi 5 kilometri de alergare, la fel şi concurenţii de la ştafetă, unde se vor înscrie trei persoane. Există şi alte două probe, una care se adresează copiilor – „Trikids Challenge“, şi una angajaţilor din companii – „Corporate Challenge“.

„Triathlon Challenge Mamaia“ este şi ultima etapă Grand Prix-ului românesc de triatlon, este vorba despre „Bioeel Triathlon Grand Prix“. Vor fi premiaţi cu această ocazie cei mai buni sportivi triatloniştidin România, iar valoarea totală a premiilor este de 3.350 de euro. Ultima zi de înscrieri este 31 august, şi mai multe detalii se găsesc la www.trichallenge.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite