Ponta le-a felicitat pe gimnaste: "Aţi menţinut o tradiţie de peste 30 de ani, în care România n-a lipsit de pe podium"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu şi Victor Ponta  au iniţiat suspendarea preşedintelui
Crin Antonescu şi Victor Ponta au iniţiat suspendarea preşedintelui

Primul-ministru Victor Ponta le-a felicitat pe reprezentantele echipei feminine de gimnastică a României pentru medalia de bronz câştigată marţi la ediţia din 2012 a Jocurilor Olimpice de la Londra.

"Le felicit din suflet pe fetele noastre membre ale echipei feminine de gimnastică a României pentru bronzul pe echipe câştigat astăzi la Londra. Mă uit pe tabelul cu rezultatele finale şi văd că, prin munca depusă şi efortul de echipă, România stă mândră, învingătoare, alături de state puternice precum SUA, Rusia şi China. Prin prestaţiile fetelor noastre, România stă încă o dată pe podiumul gimnasticii mondiale, menţinând astfel tradiţia de peste 30 de ani, în care ţara noastră a fost nelipsită de pe podium la Jocurile Olimpice", a declarat premierul, potrivit unui comunicat al Guvernului.

El i-a felicitat şi pe antrenorii echipei feminine de gimnastică, pentru implicarea lor în buna pregătire a fetelor. "Aţi dovedit, cu toţii, că gimnastica este unul din sporturile noastre naţionale. Iar pentru medalia câştigată astăzi o naţiune întreagă a stat cu sufletul la gură, atentă şi plină de speranţa unei prestaţii demne din partea României. Nu ne-aţi înşelat aşteptările, ne-aţi făcut, încă o dată, mândri de voi, mândri că suntem români", a afirmat primul-ministru Victor Ponta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite