Poker / Premii de 100.000 de euro la al doilea sezon Face the Pro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FullTiltPoker.net, cel mai autentic site de poker din lume, a lansat al doilea sezon al popularei serii "Face the Pro". Participanţii se vor întrece pentru a-şi câştiga absolut gratuit şansa la peste 100.000 € şi la titlul de Campion la Poker al Europei Centrale şi de Est.

Pentru a participa, fanii pokerului din regiune pot concura în cadrul unor turnee zilnice de calificare gratuită Tournaments pentru seriile live, televizate ale turneului, unde pot juca faţă-în-faţă cu jucătorii Pro ai FullTiltPoker.net.

La seria din 2010 a Face the Pro, peste 50.000 de jucători unici din Europa Centrală şi de Est au luat parte la calificări. În România s-au efectuat aproximativ 100.000 înregistrări la freeroll-urile zilnice. Participanţii s-au duelat în rundele eliminatorii pentru a accede la turneele din studiulo TV unde jucătorii valoroşi au mutat contra unor jucători Pro de marcă ai FullTiltPoker.net ca Erich Kollman, Hans Martin Vogl, Valdemár ‘Luigi' Kwassyer, Mihai Manole (foto), Martin Kabrhel şi Thomas Bihl. Primii 3 cei mai buni jucători amatori au avut şansa de a juca heads-up contra "Marelui Danez" - Gus Hansen, membru al Echipei Full Tilt şi unul dintre cei mai buni jucători de poker ai lumii.

Cum să te califici online

Ca şi la ediţia de anul trecut, jucătorii se pot califica online la show-ul TV. Anul acesta a fost introdusă o uşoară modificare pentru a face structura calificării mai confortabilă pentru jucătorii Europei Centrale şi de Est. Calificarea online pentru Face the Pro 2011 durează 32 de săptămâni, a debutat pe 7 martie şi se va încheia pe 27 noiembrie 2011. Vor fi două calificări gratuite zilnice la www.fulltiltpoker.net de la 18:15 (CET) respectiv 01:15 (CET), iar fiecare turneu oferă şansa de a concura la cei 240.000€ puşi în joc, precum şi de a juca contra jucătorilor profesionişti de top ai FullTiltPoker.net. Prima rundă de calificări va dura 6 săptămâni, iar următoarele 4 runde vor dura 8 săptămâni. După fiecare rundă toate biletele pentru calificări zilnice vor atribui o intrare la cele două Runde Finale de calificare gratuit: un Turneu de Calificare al Europei Centrale şi de Este (CEE) ŞI un Turneu de Calificare Naţional/Regional unde câştigătorii pot obţine bilete la finala televizată care se va juca la Budapesta.

Fiecare rundă de calificare va oferi unui număr de 16 jucători un loc la un show TV care va fi difuzat pe GSP TV şi Sport Kluv TV începând cu data de 28 mai 2011. În total 80 de jucători vor avea şansa de a se confrunta cu Marele Campion Gus Hansen! Pentru a accede în finală, aceşti jucători vor concura la o masă finală cu 8 locuri pentru un Premiu I de 2.500 Euro. Primii 3 jucători de la fiecare masă vor câştiga 500€, 1000€ şi 2500 € conform clasării lor şi vor avea şansa de a-şi dubla câştigurile ş de a-i înfrânge pe jucătorii profesionişti de la FullTiltPoker.net.

Turneul este valabil în următoarele ţări sau regiuni ale Europei Centrale şi de Est: Ungaria, Polonia, România, Republica Cehă, Slovacia, Bulgaria, Croaţia, Slovenia şi regiunea Adriaticii (Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herţegovina, Macedonia şi Kosovo). În total 80 de persoane pot merge la Super Finala de la Budapesta, unde primiii 3 jucători ai clasamentului vor disputa un meci de heads-up contra unuia dintre membrii Echipei Full Tilt pentru o parte a fondului de premiere în valoare totală de 240.000 Euro. Toate show-urile vor fi transmise la nivel naţional în regiunea Europei Centrale şi de Est cu faimoşi comentatori localo precum Cosmin Băleanu. Finala precum şi alte show-uri vor fi înregistrate şi difuzate pe GSP TV pe parcursul întregului an. Printre jucătorii Pro ai FullTiltPoker.net care vor da replica fanilor pokerului din Europa Centrală şi de Est se vor număra: Martin Kabrhel, Luigi Kwaysser, românul Mihai Manole, Michael Gracz, Jan Skampa şi Dénes Kaló.

• Schimbări faţă de sezonul trecut:
În acest sezon FullTiltPoker.net va permite primilor 3 jucători de la fiecare masă finală să ia parte la acţiune. Aceeaşi regulă se va aplica şi fazei Superfinalei turneului, trio-ul care reuşeşte să răzbată va întâlni un membru al Echipei Full Tilt în heads up.
• 30 de jucători vor primi premii în bani în timpul finalelor TV

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să consultaţi regulat www.facethepro.net şi www.fulltiltpoker.net, care vă oferă cele mai actuale informaţii, interviuri şi conţinut exclusiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite