Poker/Face the Pro. Joacă alături de profesionişti la TV pentru un premiu de până la 105.000 €!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul Face the Pro oferă oportunitatea unică de a juca alături de profesionişti într-un show de televiziune transmis la nivel naţional, pentru şansa de a câştiga până la 105.000 € şi coroana de Campion al Europei Centrale şi de Est la Poker alături de Face the Pro - turneul exclusiv al FullTiltPoker.net.

Mai mulţi concurenţi înscrişi în campionatele de calificare gratuită vor avea şansa de a-şi testa aptitudinile contra celor mai buni jucători din Europa, înainte de a se confrunta în finală cu "Marele Danez" - Gus Hansen - într-un joc live de unu-la-unu. Toţi fanii pokerului din Europa Centrală şi de Est se pot califica gratuit din seriile turneelor de Calificare gratuită. Turneele de calificare au debutat pe 28 aprilie şi vor dura până la 27 noiembrie 2010. Mesele finale vor fi transmise la Antena 1 şi Sport Klub.

www.facethepro.net/ro

• Premiul cel mare: până la 105.000 € şi titlul de Campion al Europei Centrale şi de Est la Poker.
• Califică-te online - complet gratuit - pentru a intra în competiţie alături de cei mai mari jucători ai lumii la noul show TV Face the Pro.
• 64 de jucători calificaţi online îşi vor testa aptitudinile contra celor mai buni jucători din Europa înainte de a se confrunta în finală cu "Marele Danez" în persoană - Gus Hansen din Echipa Full Tilt - într-un joc de unu la unu.

Începe de la zero

Turneul are loc în mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est: Ungaria, Polonia, România, Republica Cehă, Bulgaria, Slovacia, Croaţia, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herţegovina, Macedonia şi Kosovo. Pentru a se califica la show-ul TV de pe Antena 1 şi Sport Klub, jucătorii trebuie să se înregistreze pe www.fulltiltpoker.net/ro şi să participe la turneele de calificare complet gratuite. Runda 1 a calificărilor va dura opt săptămâni şi jucătorii trebuie să se situeze în primele 81 de locuri în Runda 1 a calificărilor gratuite pentru a obţine un loc în ambele Runde finale ale campionatelor gratuite de calificare. După 8 săptămâni, 16 jucători la două mese îşi vor disputa finala de la Budapesta, Ungaria, pentru un loc întâi căruia îi revine un premiu de 2.500 €. Finala va avea loc la Budapesta, Ungaria, LIVE, într-un studio TV şi va fi difuzată la nivel naţional la Antena 1 şi Sport Klub. Ambii câştigători ai fiecărei mese finale vor avea şansa de a-şi dubla câştigurile concurând într-un joc de unu-la-unu alături de un Profesionist european al Full Tilt Poker.net.

Detaliile perioadelor de calificare de câte opt săptămâni sunt următoarele:

• 28 aprilie - 12 iunie; oferă 16 pachete de premii ce includ câte un loc la un eveniment Face the Pro live, în week-end-ul 24 iunie - 27 iunie
• 13 iunie - 7 august; oferă 16 pachete de premii ce includ câte un loc la un eveniment Face the Pro live, în week-end-ul 22 august - 25 august
• 8 august - 2 octombrie; oferă 16 pachete de premii ce includ câte un loc la un eveniment Face the Pro live, în week-end-ul 14 octombrie - 17 octombrie
• 3 octombrie - 27 noiembrie; oferă 16 pachete de premii ce includ câte un loc la un eveniment Face the Pro live, în week-end-ul 9 decembrie - 14 decembrie
Prin intermediul a patru runde de calificări gratuite care se vor derula între 28 aprilie şi 27 noiembrie, 64 de jucători se vor confrunta la opt mese finale. Cei opt câştigători vor accede apoi la Masa Super Finalei, într-un studio TV, la Budapesta, având şansa de a juca unu-la-unu contra lui Gus Hansen şi de a câştiga până la 105.000 €.

Filmarea evenimentelor va avea loc în patru week-end-uri separate:
• 24 iunie - 27 iunie
• 22 august - 25 august
• 14 octombrie - 17 octombrie
• 9 decembrie - 14 decembrie


ÎNVINGE CAMPIONUL


Unul dintre avantajele esenţiale ale FullTiltPoker.net/ro este oportunitatea de a învăţa, a discuta şi a juca alături de profesionişti - avantaje reluate şi de turneul Face the Pro. Jucătorii care se vor califica în marea finală vor avea şansa unică de a-şi testa aptitudinile la poker în faţa unuia dintre cei mai mari campioni de poker din toate timpurile - Gus Hansen.
Înainte de a lua loc în faţa Marelui Danez, cei mai buni opt câştigători se vor confrunta între ei pentru un total de premii de 80.000 €. Primii trei dintre aceştia vor împărţi următoarele sume de bani:
• Locul 1 - premiu 50.000 €
• Locul 2 - premiu 20.000 €
• Locul 3 - premiu 10.000 €
Aceşti trei finalişti vor juca apoi pentru a-şi dubla premiile în bani în confruntări unu-la-unu cu Gus Hansen.
Turneul Face the Pro - Full Tilt Poker oferă şansa de a câştiga Marele Premiu de până la 105.000 € şi coroana de Campion al Europei Centrale şi de Est la Poker, precum şi oportunitatea de a învinge unul dintre cei mai buni jucători de poker din toate timpurile. Iată cum se nasc legendele pokerului.


PACHETELE DE PREMII
Fiecare jucător care obţine un loc la un turneu live Face the Pro va câştiga un pachet de premii constând în biletul la turneul live plus transportul către şi de la eveniment, precum şi cazarea şi masa pentru două nopţi şi trei zile.


CUM TE CALIFICI
Jucătorii care nu au cont Full Tilt Poker.net vor trebui să descarce software-ul gratuit al jocului la www.facethepro.net/ro şi să-şi creeze un cont. Respectarea în continuare a instrucţiunilor le va permite tuturor fanilor pokerului să se înscrie şi să participe la turneul de poker al Europei Centrale şi Est - Face the Pro. Participanţii la turneul Face the Pro trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani.

RUNDA 1 DE CAMPIONATE GRATUITE DE CALIFICARE
Începând cu 28 aprilie, toţi admiratorii pokerului îşi pot începe aventura prin înscrierea în unul din campionatele gratuite de calificare ale Rundei 1. Intrarea este complet gratuită şi fiecare campionat de calificare acordă 81 de locuri la Runda Finală a campionatelor noastre gratuite de calificare.
Campionatele gratuite de Calificare ale Rundei 1 se desfăşoară zilnic, în timpul perioadelor de calificare, de la ora 13:15 ET (19:15 CET), Runda Finală a campionatelor gratuite de calificare urmând să aibă loc în ultima sâmbătă a fiecărei perioade de calificare.


CAMPIONATELE DE CALIFICARE ALE RUNDEI FINALE
Toate campionatele de calificare ale Rundei 1 vor acorda intrarea la un Campionat de Calificare al Europei Centrale şi de Est (CEE) şi la un Campionat de Calificare Naţional/Regional. Clasarea în primele 81 de locuri în Runda 1 a Campionatelor gratuite de calificare înseamnă un loc la ambele Runde Finale ale campionatelor gratuite de calificare. În total, 16 locuri la Face the Pro vor fi atribuite prin Runda Finală a campionatelor gratuite de calificare.


CALIFICĂRI PENTRU EUROPA CENTRALĂ ŞI DE EST
La ora 14:35 ET (20:35 CET) din ultima sâmbătă a fiecărei perioade de calificare de opt săptămâni, toţi concurenţii calificaţi vor juca într-un Campionat de Calificare al Europei Centrale şi de Est care oferă trei locuri la Face the Pro.


CALIFICĂRI NAŢIONALE/REGIONALE
La ora 12:35 ET (18:35 CET) din ultima sâmbătă a fiecărei perioade de calificare de opt săptămâni, concurenţii calificaţi vor juca într-un Campionat de calificare Naţional/Regional la care participă numai jucătorii din ţara/regiunea lor. Câştigătorii din nouă ţări /regiuni vor primi un loc la Face the Pro astfel:
• Două locuri vor fi acordate în Campionatele Naţionale/Regionale din: Ungaria, Polonia, România şi Republica Cehă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite