Plonjon între primii opt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Popovici şi Ramona Maria Ciobanu, cei doi sportivi care vor reprezenta România în proba de sărituri în apă din cadrul concursului de nataţie, au ca obiectiv finala. "O prezenţă

Constantin Popovici şi Ramona Maria Ciobanu, cei doi sportivi care vor reprezenta România în proba de sărituri în apă din cadrul concursului de nataţie, au ca obiectiv finala. "O prezenţă în ultimul act al competiţiei ar fi excelentă pentru noi", a declarat antrenoarea celor doi, Claudia Tiu, pentru agenţia oficială de presă a Jocurilor Olimpice, Xinhua.

Ambii sportivi vor evolua în cadrul probei de platformă 10 metri. Atât Popovici, cât şi Ciobanu au fost prezenţi şi la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena, însă atunci nu au reuşit să ajungă în finală.

Antrenoarea Claudia Tiu a reclamat şi condiţiile precare de pregătire pe care sportivii acestei discipline le au în România. "Săriturile în apă nu sunt un sport foarte popular în România. Avem o singură piscină pentru sărituri în ţară, iar condiţiile sunt proaste. Este foarte dificil", a încheiat Tiu declaraţiile pentru Xinhua.

Performanţe în 2008

Constantin Popovici:
locul 44 în ierarhia Federaţiei Internaţionale de Nataţie
locul 3 în Grand Prix-ul FINA de la Roma
locul 24 la Cupa Mondială de la Beijing

Ramona Ciobanu:
locul 48 în ierarhia Federaţiei Internaţionale de Nataţie
locul 15 la Cupa Mondială de la Beijing

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite