Petrache, la revenirea de la Mondiale: "Este clar că vom lua măsuri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Petrache
Alin Petrache

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, a declarat, vineri, la revenirea delegaţiei României de la CM de rugby, că săptămâna viitoare va avea loc Consiliul Director al forului, în care se vor analiza situaţia echipei naţionale şi cea a conducerii tehnice, urmând să se ia şi măsuri.

"Nu vreau să vorbim la cald, lucrurile astea se vor discuta săptămâna viitoare în Consiliul Director. Vom analiza şi meciurile de la Cupa Mondială şi în final e clar că vom lua măsuri. Vom analiza situaţia echipei naţionale şi ce vom face în următorii patru ani. Nu am discutat şi nu m-am gândit deocamdată la un alt antrenor", a spus Petrache, făcând referire şi la faptul că antrenorului Romeo Gontineac i-a expirat contractul.

Alin Petrache a precizat că înfrângerea din ultimul meci de la Cupa Mondială, cu Georgia, scor 9-25, este greu de digerat. "Sunt un pic dezamãgit din cauza ultimului meci, pentru că ne-am dorit o victorie împotria Georgiei, dar nu s-a putut. Mergem înainte, rugbiul nu este numai victorie, este şi înfrângere şi trebuie să ştim să ne ridicăm. Însă e greu de digerat o înfrângere cu Georgia. Dar obiectivul nostru principal a fost să calificãm aceastã echipã la Cupa Mondială", a afirmat Petrache.

România a înregistrat următoarele rezultate la Cupa Mondială de rugby din Noua Zeelandă: 24-34 cu Scoţia, 8-43 cu Argentina, 3-67 cu Anglia şi 9-25 cu Georgia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite