Performanţă istorică pentru biatlonista Eva Tofalvi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biatlonista din Miercurea Ciuc a ocupat ieri locul 2 la etapa de Cupă Mondială de la Hochfilzen (Austria), acesta fiind cel mai bun rezultat din istoria biatlonuluiromânesc. În mare formă în

Biatlonista din Miercurea Ciuc a ocupat ieri locul 2 la etapa de Cupă Mondială de la Hochfilzen (Austria), acesta fiind cel mai bun rezultat din istoria biatlonuluiromânesc.

În mare formă în acest debut de sezon, în care îşi trecuse deja în palmares o victorie în prima etapă a Cupei Europei de la Idre (Suedia), Eva Tofalvi (30 ani) a reuşit o evoluţie de senzaţie în a III-a etapă din Cupa Mondială şi a ocupat poziţia secundă la Hochfilzen, după rusoaica Albina Akhatova, cu timpul de 50 de minute, 20 de secunde şi 5 sutimi.

După acest rezultat istoric pentru biatlonul românesc şi pentru sporturile de iarnă din România în general, Eva Tofalvi se arată încrezătoare în şansele obţinerii unei performanţe deosebite la Campionatul Mondial ce se va desfăşura între 13-22 februarie 2009 la Pyeong Chang (Coreea de Sud). „Dacă sunt sănătoasă până atunci şi rămân în formă, pot face un rezultat mare la Mondiale!

Principalul meu obiectiv rămân însă Jocurile Olimpice de la Vancouver din 2010”, a spus biatlonista Eva Tofalvi, care se va pregăti în România până pe 3 ianuarie 2009.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite