Palatul Copiilor are porţile deschise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada vacanţei de vară, majoritatea cluburilor intră în vacanţă. În cazul în care doriţi ca cei mici să rămână în localitate, Palatul Copiilor din Capitală organizează, şi

În perioada vacanţei de vară, majoritatea cluburilor intră în vacanţă. În cazul în care doriţi ca cei mici să rămână în localitate, Palatul Copiilor din Capitală organizează, şi în această perioadă, selecţii pentru mai multe ramuri sportive. Pentru a studia oferta acestei instituţii, puteţi accesa pagina de internet www.paco.ro sau telefona la unul dintre numerele de telefon: 021.3304089 sau 021.3304083.

Copiii pot alege să practice atletism, judo, badminton, gimnastică ritmică şi sportivă, orientare turistică, tenis de câmp, tir, şah şi dans sportiv. Mai mult, secţiile de la Palatul Copiilor sunt afiliate la federaţiile de specialitate şi participă la competiţii pentru fiecare ramură sportivă enumerată mai sus, având organizate numeroase turnee în ţară şi în străinătate.

Adresa instituţiei este Bulevardul Tineretului nr. 8-10. Cei care doresc să ajungă aici o pot face fie cu metroul, până la staţiile "Mihai Bravu" sau "Tineretului", fie cu RATB-ul, autobuzele 133, 312, 313 şi 381, staţia "Palatul Copiilor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite