Opriţi-l pe Stoner!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Opriţi-l pe Stoner!
Opriţi-l pe Stoner!

Sâmbătă, pe circuitul olandez de la Assen, a existat un singur om, australianul Casey Stoner care s-a luptat cu timpul. Dani Pedrosa a încercat imposibilul şi, după ce a plecat excelent, l-a

Sâmbătă, pe circuitul olandez de la Assen, a existat un singur om, australianul Casey Stoner care s-a luptat cu timpul. Dani Pedrosa a încercat imposibilul şi, după ce a plecat excelent, l-a lăsat în urmă pe Stoner, dar totul nu a durat nici măcar un tur.

Australianul a revenit la conducere şi nu s-a mai uitat înapoi. Recordul circuitului a căzut în turul doi şi avea să fie îmbunătăţit de mai multe ori până la final. Misiunea australianului a fost uşurată de ieşirea prematură în decor a lui Valentino Rossi, chiar din primul tur, însă italianului i-ar fi fost dificil să ţină ritmul cu un Stoner absolut magnific.

Rossi s-a văzut la final deposedat şi de primul loc în clasamentul general pe care acum îl ocupă spaniolul Dani Pedrosa, cu Stoner urcat pe trei după această a doua victorie consecutivă şi a treia a sezonului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite