VIDEO One-man show al pugilistului Tyson, în Las Vegas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mike Tyson vine în Moldova
Mike Tyson vine în Moldova

Legendarul pugilist american Mike Tyson va debuta pe scena din Las Vegas în aprilie şi speră să meargă în turneu la New York şi Londra, a anunţat fostul sportiv într-un interviu pentru USA Today, informează AFP.

Fostul campion la categoria grea, celebru şi pentru problemele cu legea, va oferi şase reprezentaţii la Las Vegas din spectacolul "Mike Tyson: adevărul gol-goluţ, pe scenă", între 13 şi 18 aprilie. La 46 de ani, pugilistul recunoaşte că nu ştie dacă a făcut lucruri bune în viaţa sa, marcată de ani de închisoare pentru viol, internări la dezintoxicare, două divorţuri şi moartea unui copil.

"Ştiu că vă gândiţi: «Dar ce a făcut ăsta?» Să fiu cinstit, chiar şi eu mă întreb... Viaţa este formidabilă. Nu pot să mă plâng. Aşa cum probabil vă amintiţi, sunt cel care îşi făcea KO adversarii în 30 de secunde. Vreau să spun povestea mea pentru a mă putea înţelege mai bine", a declarat Tyson pentru USA Today. Spectacolul este scris în colaborare cu a treia soţie a sportivului, Kiki, şi cu realizatorul Randy Johnson. "Sper să ajungem pe Broadway şi la West End la Londra. Cred că spectacolul ar putea ajunge în lumea întreagă", a declarat Johnson, care l-a calificat pe Mike Tyson drept '"artist-înnăscut".

În 1992, pugilistul a fost condamnat pentru violarea unei tinere care a participat la un concurs de frumuseţe, petrecând trei ani în spatele gratiilor. La eliberare, el şi-a reluat titlurile înainte de a pierde în faţa lui Evander Holyfield în 1996. La revanşa din 1997, Mike Tyson l-a muşcat de două ori de ureche pe Holyfield, primind un an de suspendare. În 2003, şi-a declarat falimentul şi s-a retras din activitate.

"Renaşterea" sa a început în 2009 cu filmul "Very bad trip", în care şi-a jucat propriul rol. El a participat la mai multe reality-show-uri.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite