Oltchim, la un punct de calificare în optimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Voina trebuie să le închidă gura contestatarilor cu o victorie în meciul de astăzi
Radu Voina trebuie să le închidă gura contestatarilor cu o victorie în meciul de astăzi

Campioana României întâlneşte azi, de la ora 19.00, în direct pe Sport.ro, formaţia spaniolă Itxaco. „Galacticele“ au nevoie de un singur punct pentru a se califica mai departe, indiferent de rezultatele meciurilor programate săptămâna viitoare în grupa C.

Oltchim dispută azi un meci capital pentru viitorul grupării vâlcene. "Noi suntem montate pentru această partidă, sperăm să facem un joc bun pentru a ne califica mai departe fără emoţii" , ne-a declarat pivotul Ionela Stanca.

La această partidă, tehncianul Radu Voina nu poate apela la serviiciile Cristinei Neagu, jucătoarea aleasă de FRH ca cea mai bună handbalistă a anului 2009, dar nici pe Valentina Ardean şi Clara Vădineanu, toate fiind accidentate.

Conducerea vrea show şi locul întâi

La Itxaco sunt legitimate şi două handbaliste românce, Petronela Melinte şi Laura Crăciun, însă doar ultima a făcut deplasarea la Vâlcea. După ce Spania ne-a administrat două înfrângeri dureroase la nivel de echipă naţională, vicepreşedintele Oltchimului, Andrei Luca,  consideră că meciul de azi cu Itxaco poate fi considerat un bun prilej de răzbunare.

"Este un meci special şi trebuie să le batem la minimum patru goluri diferenţă. Partida este foarte importantă deoarece vrem neapărat să ocupăm primul loc în grupă ca să avem un culoar favorabil în faza următoare", ne-a declarat oficialul grupării vâlcene. Obiectivul stabilit de conducere pentru acest sezon este calificare în finala competiţiei.

 „Orice persoană poate ajuta un orfan!"

Fetele pregătite de Radu Voina se alătură campaniei "Din inimă pentru copii" din ziarul Click! şi consideră că tot mai multe persoane ar trebui să urmeze acest exemplu.

"Orice persoană poate ajuta un orfan, numai să îşi dorească", a spus Ionela Stanca , completată de antrenorul Radu Voina. „Într-o lume civilizată, toţi oamenii ar trebui să fie alături de aceşti copii, pentru a-i ajuta pe micuţii care trec prin momente dificile", a spus tehnicianul Radu Voina.

No title
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite