Oltchim - Rulmentul, un derby cât un campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai puternice echipe ale Ligii Naţionale feminine, Oltchim şi Rulmentul Braşov, se vor ciocni la Râmnicu Vâlcea, în cel mai important meci al sezonului intern. Partida contează pentru

Cele mai puternice echipe ale Ligii Naţionale feminine, Oltchim şi Rulmentul Braşov, se vor ciocni la Râmnicu Vâlcea, în cel mai important meci al sezonului intern. Partida contează pentru etapa a 3-a a primei divizii şi se va disputa duminică de la ora 11.00. Înaintea confruntării, Oltchim ocupă primul loc cu patru puncte, în timp ce Rulmentul este pe patru, cu trei puncte. Braşovencele au înregistrat un semieşec chiar în prima rundă, când au remizat cu HCM Baia Mare (29-29).

Teoretic, gazdele pornesc cu prima şansă, lucru recunoscut şi de antrenorul grupării ardelene, Herbert Muller: “Ele joacă pe teren propriu, sunt jucătoare care evoluează de ani de zile împreună, atât la naţională cât şi la echipa de club, şi nu pot să nu iau în calcul acest lucru. Dacă în acest moment cineva mi-ar oferi un egal la Vâlcea, clar aş bate palma”.  Din păcate, Muller nu va putea să conteze pe serviciile Cristinei Neagu, indisponibilă din cauza unor probleme la umărul drept.

De cealaltă parte, oltenii au şi ei emoţiile lor înaintea acestui derby. Plastic, preşedintele clubului Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat că Rulmentul va veni la Vâlcea „precum un animal rănit”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite