Obreja: "După ce a bătut un vicecampion olimpic şi unul mondial, Juratoni trebuie să ia aurul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat că Bogdan Juratoni, care s-a calificat în semifinalele categoriei 75 de kilograme a Campionatelor Mondiale de la Baku, poate spera la titlul mondial.

"Juratoni trebuie să iasă campion mondial acum. Dacă a bătut un vicecampion olimpic (n.r. - cubanezul Emilio Correa) şi un vicecampion mondial (n.r. - Andranik Hakobian), poate spera. Vreau să-l văd campion mondial, pentru că a avut cel mai greu traseu posibil. Cine va câştiga acest meci, va ieşi campion mondial, pentru că pe partea cealaltă de tablou sunt japonezul Ryota Murata şi brazilianul Esquiva Falcao. Totuşi Murata l-a scos în sferturile de finală pe campionul olimpic, Darren O'Neill", a spus Obreja.

Pugilistul Bogdan Juratoni s-a calificat, miercuri, în semifinalele categoriei 75 de kilograme din cadrul Campionatelor Mondiale de Box ce se desfăşoară la Baku (Azerbaidjan) şi şi-a asigurat astfel medalia de bronz.

Juratoni l-a învins, cu scorul de 21-17 pe armeanul Andranik Hakobian şi s-a calificat în penultima fază a competiţiei.

Bogdan Juratoni îşi asigurase, marţi, prin accederea în sferturile de finală, participarea la Jocurile Olimpice, fiind singurul pugilist român calificat direct.

În semifinale, Juratoni va lupta împotriva ucraineanului Ievgen Kitrov, care l-a învins pe sârbul Aleksandar Drenovak.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite