Obreja: "Mă tem doar de un pumn venit de nicăieri al lui Froch"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat că în partida dintre Lucian Bute şi Carl Froch, care se va disputa, sâmbătă la Nottingham, nu se teme de ostilitatea publicului, ci doar de o lovitură norocoasă a pugilistului britanic.

"Lucian va avea un meci dificil, pentru că Froch boxează la el acasă, iar publicul îi va da avânt, încredere şi entuziasmul de care va avea nevoie în momentele grele. Cu siguranţă va încerca să ducă o luptă fizică, pentru că la capitolul tehnică Lucian este cu siguranţă peste adversarul său. Am încredere în Bute că este pregătit mental, iar publicul ostil nu îi va crea prea multe probleme. Tocmai de aceea antrenamentele au fost pigmentate cu un fond sonor de la o atmosferă ostilă. Aşa cum se spune în box, în barbă nu sunt muşchi şi mă tem de un pumn care poate să vină de nicăieri, pentru că Froch are capacitatea asta. Eu sper că centura va rămâne până la urmă la Lucian, pentru că el aşa ne-a promis", a spus Obreja, care a precizat că a venit însoţit de familie la partida din Anglia.

Pugiliştii Lucian Bute şi Carl Froch au trecut cântarul oficial care a avut loc, vineri, în faţa arenei Capital FM ce va găzdui, sâmbătă, meciul pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. Lucian Bute a cântărit 75,84 kilograme în timp ce advesarul său a avut 75,8 kilograme, astfel că ambii pugilişti s-au încadrat în limitele categoriei (76,204 kilograme).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite