Obreja, evacuat în forţă la Beijing

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei a fost scos dintr-o conferinţă de presă în care a acuzat culisele pugilismului la Jocurile Olimpice Spectacol şi contre dure între oficialii boxului prezenţi la

Preşedintele Federaţiei a fost scos dintr-o conferinţă de presă în care a acuzat culisele pugilismului la Jocurile Olimpice

Spectacol şi contre dure între oficialii boxului prezenţi la Beijing. Rudel Obreja a fost dat afară dintr-o conferinţă de presă, după ce a atacat mai mulţi oficiali.

Prezent la Jocurile Olimpice de la Beijing în calitate de delegat tehnic al turneului de box, Rudel Obreja a fost dat afară dintr-o conferinţă de presă organizată chiar de el, în timp ce încerca să demaşte corupţia din boxul amator de la Jocurile Olimpice din 2008. Vicepreşedinte al forului internaţional, şeful boxului românesc a organizat o conferinţă de presă în care i-a acuzat pe unii membri AIBA că au dirijat delegările arbitrilor, iar în acest fel au hotărât soarta unor meciuri.

În timpul discursului lui Obreja, în sală a apărut directorul tehnic al AIBA, Ho Kim, care a anunţat că respectiva conferinţă de presă nu este autorizată. De aici a început circul. Obreja a încercat să îşi continue discursul, însă reprezentantul forului mondial i-a tăiat microfonul, pentru ca ulterior să stingă şi lumina în sală.

I s-a întins o capcană

Rudel Obreja spune că este incredibil cum membrii federaţiei internaţionale au schimbat delegările arbitrilor aproape la fiecare meci. Preşedintele FR de Box spune că i s-a întins chiar o capcană în acest sens, dar că nu a căzut în ea.

"A venit la mine Ho Kim şi m-a întrebat care din arbitri aş vrea să nu fie la meciul din sferturi dintre Georgian Popescu şi cubanez. Eu i-am spus că nu există aşa ceva. Era o capcană. El dorea să vadă ce am să spun eu", a continuat Rudel Obreja.

Au venit acolo, mi-au tăiat microfonul, nu m-au mai lăsat să vorbesc, au vrut să mă scoată din sală. Nu se poate aşa ceva.
Rudel Obreja,
preşedinte FR de Box

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite