Campionul paralimpic Eduard Novak a primit titlul "Samurai Fighting Spirit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak
Novak

Carol-Eduard Novak, medaliat cu aur la ciclism, în cadrul Jocurilor Paralimpice de la Londra din acest an, a fost invitatul special al Federaţiei Române de Kempo.

Timp de o oră, sensei Amatto Zaharia i-a arătat sportivului principalele tehnici de Kempo şi ce înseamnă acest sport. "Primul meu antrenament de Kempo a fost o experienţă cu adevărat inedită şi mi-a insuflat o doză mare de încredere în propriile puteri. Îi mulţumesc profesorului Amatto că m-a invitat să cunosc tainele acestui sport de luptă extrem de complex atât ca tehnică de luptă cât şi ca metodă de disciplinare şi educaţie", a spus Eduard Novak.
La sfârşitul antrenamentului, sensei Amatto Zaharia i-a oferit o diplomă specială lui Edi. "Am dorit să-i arătăm respectul nostru faţă de tăria de caracter, faţă de ambiţia şi perseverenţa, şi mai ales faţă de spiritul de învingător de care Eduard Novak a dat dovadă în timpul întregii sale activităţi sportive, încununată de cucerirea aurului paralimpic. Samurai Fighting Spirit este o distincţie pe care Federaţia Română de Kempo o acordă sportivilor care depun eforturi incredibile pentru a atinge marea performanţă si care duc la extrem spiritul de invingător, spirit specific vechilor samurai", a mai precizat profesorul Amatto Zaharia.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite