Nicuşor Stan: “Batem Italia la K1”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocat şi proprietarul unui centru de evenimente de lux, Nicuşor Stan a devenit din fost sportiv de performantţă preşedintele pe România al WAKO (Asociaţia Mondială a Organizaţiilor de Kickbox).

Când vi s-a propus să deveniţi conducătorul forului WAKO?
Nicuşor Stan: În urmă cu două săptămâni, înaintea galei de la Belgrad la care am fost alături de Eduard Irimia, el fiind reprezentantul WAKO la nivel mondial. Numirea mea a fost discutată la nivel mondial, am fost propus, am acceptat, nu o să fie uşor dar sper să mă descurc.

Din punct de vedere tehnic, ce înseamnă numirea dvs ca preşedinte WAKO? Cum vă veţi implica?
Voi face tot ce pot să îi ajut pe luptătorii români. Voi începe în primul rând cu promovarea lor pentru că ei merită tot respectul şi aprecierea noastră, le voi căuta sponsori, voi pune la dispoziţie centrul de evenimente Ambasad'or pe care îl deţin pentru întalnirile şi conferinţele lor de presă. Mă voi ocupa de aspectul comercial al sportivilor. 

Care e primul dvs obiectiv ca preşedinte WAKO?
Primul lucru pe care mi-l doresc enorm este să batem Italia în confruntarea împortantă ce va avea loc vineri, la Gala de Râmnicu Vâlcea, din cadrul turneului WAKO Pro World Grand Prix. Am mare încredere în sportivii noştri, Florin Lupu, Ionuţ Atodiresei, Marius Tiţa, Bogdan şi Andrei Stoica. Dacă îi batem pe italieni, urmează să jucăm cu sârbii, care sunt mai periculoşi.

Este adevărat că le-aţi pregătit românilor o petrecere mare în caz de victorie?
Da, sâmbătă la centrul de evenimente Ambasad'or va avea loc o petrecere în stilul celor de la Las Vegas cu femei superbe şi mâncare rafinată. Bulgăroaicele Biliana Yotovska şi Nevena Vodenicharska alături de alte 50 de manechine superbe vor fi vedetele unui show intitulat “Secret Garden”, unde va fi desemnată urmatoarea Miss Local Kombat. Aşteptăm iubitorii K1 să petreacă sâmbătă alături de sportivi. Am făcut două pachete pentru clienţii noştri, unul de 150 de ron şi celălalt de 300 de ron care include loc la masa VIP, lângă podium.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite