Nick Bollettieri o laudă pe Sorana Cîrstea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Întâlnirea dintre jucătoarea română Sorana Cîrstea (foto) şi Venus Williams din a doua rundă a Mastersului de la Miami, dotat cu premii în valoare de 4,5 milioane de dolari, a fost urmărită şi de celebrul antrenor de tenis Nick Bollettieri.

Chiar dacă a „prevestit" rezultatul final, că americanca va câştiga în două seturi (6-4, 6-3), el a lăudat jocul şi mişcarea din teren ale Soranei.

„A fost prima partidă oficială între cele două tenismene. Cîrstea este extrem de consecventă atât la loviturile de forehand, cât şi la cea de backhand şi într-adevăr, poate lovi foarte puternic mingea. Se mişcă foarte bine în teren şi se simte confortabil la fileu. Are destulă putere pentru a provoca o surpriză. Venus a simţit presiunea jocului ei până să revină", a spus Bollettieri.

Pe tablourile principale de la Miami au fost prezenţi şase români şi aproape toţi au fost eliminaţi. Doar Horia Tecău a făcut excepţie, el jucând aseară după închiderea ediţiei, la dublu, avându-l ca partener pe suedezul Robert Lindsted, împotriva favoriţilor cu numărul 7, Cermak (Cehia)/ Mertinak (Slovacia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite