Ne-am luptat cu turcii ca la Rovine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de polo a României a debutat cu o victorie logică la Campionatul European de la Zagreb (Croaţia). În primul joc din Grupa A, elevii antrenorului Istvan Kovacs au învins Turcia cu 12-6 (3-2, 3-2, 4-1, 2-1).

A fost însă un meci mult mai dificil decât se aşteptau tricolorii, care au resimţit oboseala după 12 ore petrecute pe autocar între Oradea şi capitala Croaţiei. „Am avut un start foarte încet în această primă partidă, dar ne-am atins scopul. Să câştigi meciul de debut este un lucru bun pentru moralul echipei", a declarat la final căpitanul Cosmin Radu.

Nici stafful tehnic nu a fost tocmai entuziasmat de evoluţia tricolorilor în partida contra „ienicerilor". „Începând de mâine (nr.- azi), meciurile vor fi mult mai dificile şi nu ne vom mai permite mici greşeli cum am făcut contra Turciei", a spus îngrijorat antrenorul secund Ladislav Balanov.

Deşi TVR a achiziţionat drepturile pentru întreaga competiţie, nici partida de azi cu vicecampioana mondială Spania (ora 12.30) nu va fi transmisă în România deoarece organizatorii nu au trimis camere TV la acest meci. Fanii poloului îi vor putea vedea pe tricolori începând abia de miercuri, când vom da piept cu reprezentativa ţării gazdă.

Programul tricolorilor:

- Spania - România
azi, ora 12.30
- România - Croaţia
miercuri, ora 19.00
- Italia - România
vineri, ora 19.00
- România - Muntenegru
duminică, ora 19.00

Prima echipă se califică direct în semifinale. Formaţiile clasate pe locurile 2-3 în cele două grupe joacă încrucişat în sferturi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite