Nationala masculina de handbal a Romaniei a fost invinsa cu 40-38 de Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nationala masculina de handbal a Romaniei a fost invinsa, in aceasta seara, cu scorul de 40-38 (21-20) de Serbia, la Belgrad, in ultimul amical de dinaintea startului turneului final al Campionatului Mondial din Croatia.

Calificati, dupa 14 ani, la un nou turneu final al unei competitii importante, handbalistii romani nu s-au aratat deloc intimidati de renumele adversarilor. A rezultat un meci strans in cea mai mare parte a lui, in care doar cateva erori individuale ale jucatorilor nostri au decis invingatoarea. La pauza, scorul a fost 21-20 pentru gazde, care au trecut la conducere pe tabela abia in ultimele minute ale primei reprize. Lipsa de experienta a jucatorilor nostri si-a spus cuvantul dupa pauza, astfel ca sarbii au controlat partida - uneori chiar si de la o distanta de patru goluri. Scorul final, 40-38, este datator de sperante in special daca analizam forta de atac a echipei antrenate de Aihan Omer.

Turneul final al Campionatului Mondial de handbal masculin va debuta in ziua de 16 ianuarie. Tricolorii fac parte din Grupa A, alaturi de selectionatele Frantei, Ungariei, Slovaciei, Aregntinei si Australiei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite