Naţionala alege din nou provincia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oradea şi Sibiu sunt oraşele care vor găzdui meciurile naţionalei de seniori a României din campania pentru calificarea în prima Divizie a baschetului european. "Primul meci, cel cu

Oradea şi Sibiu sunt oraşele care vor găzdui meciurile naţionalei de seniori a României din campania pentru calificarea în prima Divizie a baschetului european.

"Primul meci, cel cu Cipru se va juca la Oradea în 6 septembrie, iar cea de-a doua partidă, cu Elveţia, va avea loc la Sibiu, în 17 septembrie", a declarat secretarul general al Federaţiei Române de Baschet, Radu Drăgănescu.

Alături de România, Elveţia şi Cipru din Grupa B mai fac parte Belarus şi Albania, naţionale pe care tricolorii le vor întâlni în acest an în deplasare. Divizia B valorică din Europa este alcătuită din trei grupe, iar lupta pentru prima scenă se va da între echipele clasate pe locul 1 şi echipa cu cea mai bună linie de clasament de pe locul doi.

Cele patru formaţii vor juca încrucişat meciuri eliminatorii, iar câştigătoarele se vor califica în Divizia A continentală.

Echipa naţională va fi condusă în această campanie de Costel Cernat, care l-a înlocuit pe Liviu Călin pentru postul de antrenor principal.

Programul meciurilor din 2008

6 septembrie România-Cipru Oradea
10 septembrie Belarus-România Minsk
17 septembrie România-Elveţia Sibiu
20 septembrie Albania-România Tirana

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite