Nadia a urcat pe „Acoperişul Londrei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadia Comăneci a transmis flacăra unui fost baschetbalist britanic în NBA
Nadia Comăneci a transmis flacăra unui fost baschetbalist britanic în NBA

Cea mai mare gimnastă din istorie a purtat flacăra olimpică deasupra celei mai înalte săli care va găzdui întreceri la Jocurile Olimpice!

Flacăra olimpică îşi continuă periplul prin zona din vecinătatea Londrei. Sâmbătă, ea a pornit din Greenwich şi a ajuns la Waltham Forest, chiar în vecinătatea Parcului Olimpic. Organizatorii competiţiei au profitat de trecerea pe lângă Sala O2, care va găzdui competiţia de gimnastică, dar şi pe aceea de baschet. Iar pentru acest moment au ales câte un campion pentru fiecare din aceste două sporturi.

va urmări mai multe concursuri

Fără să fie foarte vizibil pentru publicul larg, momentul a atras destui gură cască în zonă. De altfel, nici nouă, ziariştilor acreditaţi, nu ne-a fost foarte simplu. După ce am dat ocol arenei, am reuşit să o întâlnim pe campioana gimnasticii în zona VIP.  Nadia a urcat pe o pasarelă amplasată pe acoperişul sălii care în timpul Jocurilor Olimpice poartă numele zonei în care se află, North Greenwich Arena. „A fost o experienţă unică. Nu mi-a fost teamă. N-avea de ce să-mi fie. Bârna e mult mai îngustă decât pasarela pe care am urcat. Doar că aceasta a fost destul de instabilă. Am fost asigurată cu nişte hamuri. Eu am cerut să merg fără, însă nu mi s-a permis din motive de securitate", a declarat „Zeiţa de la Montreal".

Nadia i-a transmis flacăra olimpică baschetbalistului britanic John Amaechi, fost jucător în NBA, actualmente comentator sportiv de televiziune. Ea a sosit la Londra vineri şi va rămâne timp de trei săptămâni. „Voi merge la concursul de gimnastică, dar şi la tenis sau la înot. Voi încerca să ajung acolo unde participă sportivii noştri".

"Echipa feminină de gimnastică are şanse destul de mari. Eu cred că ne putem bate pentru locul 1.Am vorbit şi cu Cătălina. Fetele sunt bine pregătite, dar va fi foarte greu.''
Nadia Comăneci multiplă campioană olimpică la gimnastică

"Românii nu se vor face de râs, pentru că mereu au ţinut steagul sus. Am mare încredere în sportivii noştri şi le urez mult succes.''
Nadia Comăneci multiplă campioană  olimpică la gimnastică

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite