Se lansează păpuşa Nadia Comăneci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia 'Nadia Comăneci' va lansa duminică Păpuşa Nadia, parte a programului social '10 pentru gimnastică', evenimentul urmând să aibă loc începând cu ora 14,.00, în centrul Băneasa Shopping City.

''Pentru mine lansarea acestei păpuşi este o onoare şi mă bucură faptul că pot oferi, în această perioadă de sărbători, un cadou special tuturor celor care iubesc sportul şi gimnastica românească. Iar acest cadou este cu atât mai important cu cât face parte dintr-un program social al fundaţiei, care îşi propune să îi susţină pe tinerii gimnaşti, viitori campioni'', afirmă Nadia Comăneci într-un comunicat remis Agerpres.

Prin achiziţionarea unei păpuşi Nadia, fiecare cumpărător devine susţinător al gimnasticii româneşti, întrucât sumele strânse în urma comercializării produsului vor fi destinate programului social ''10 pentru gimnastică''. Păpuşa Nadia poate fi achiziţionată, într-o primă fază, din reţeaua de magazine Diverta.

Programul ''10 pentru gimnastică'' a fost lansat de Fundaţia Nadia Comăneci în 2008 şi a vizat sprijinirea activităţii de pregătire sportivă a unei grupe de gimnastică formată din 12 sportivi, cu vârsta cuprinsă între 7-10 ani, care sunt antrenaţi în regim de internat în cadrul Liceului cu Program Sportiv Nadia Comăneci din Oneşti. În prezent, fundaţia îşi propune extinderea programului, prin susţinerea materială şi financiară a mai multor tinere, din cele aproximativ 50 de cluburi de gimnastică din ţară.

În cadrul evenimentului de duminică, toţi cei care vor achiziţiona o păpuşă Nadia, vor primi un autograf de la Nadia Comăneci, iar în urma unei tombole, mai mulţi vizitatori ai centrului comercial vor pleca acasă cu un premiu special: o păpuşă Nadia.

Alături de Nadia Comăneci, la eveniment vor fi prezenţi şi alţi invitaţi speciali, prieteni apropiaţi ai gimnastei, personalităţi din lumea sportului şi show-bizz-ului românesc.

Pentru admiratorii Nadiei, partenerul fundaţiei - revista online iDieta - a pregătit un cadou deosebit. iDieta va scoate la licitaţie o Păpuşă Nadia purtând semnătura fostei mari gimnaste. Licitaţia va avea loc online pe forumul revistei, joi 10 decembrie, suma strânsă în urma acestei licitaţii urmând să fie destinată programului ''10 pentru gimnastică''.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite