Mai mulţi jucători din NFL sar în ajutorul victimelor din Haiti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii de fotbal american de la echipa New York Jets, au sosit în Haiti pentru a-i ajuta pe oamenii afectaţi de cutremurul care a făcut peste 230.000 de victime şi a lăsat peste 1,3 de milioane oameni să rămână fără adăpost, informează Associated Press.

"Avem prieteni haitieni cu care am fost la şcoala, în compania cărora am crescut şi care au persoane apropiate ce au fost victimele acestei tragedii. Personal, am un prieten care şi-a pierdut părinţii şi trei surori", a precizat jucătorul David Clowney.

Jucătorul echipei din New York a promis că va vorbi de Haiti la revenirea în SUA şi doreşte, alături de coechipieri săi, să colecteze fonduri pentru ajutorarea cetăţenilor haitieni. "Voi face tot ce pot pentru a-i ajuta. Voi dona apă, alimente şi mai ales mi-aş dori să văd zâmbetul că revine pe feţele copiilor din Haiti", a adăugat Clowney.

Jucătorii echipei New York Jets alături de Organizaţia Yele Haiti îşi propun să ajute la reconstrucţia unor şcoli din Haiti şi la relansarea agriculturii. În plus, ei au în plan finanţarea unei burse de studii în Statele Unite pentru un tânăr sportiv haitian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite