"Moartea din Carpaţi" şi Raul Cătinaş, în turneul K1 de la Tokyo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Ciobanu şi Cătălin Moroşanu
Sebastian Ciobanu şi Cătălin Moroşanu

Luptătorii români Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş şi-au aflat adversarii din piramida celui mai prestigios turneu de arte marţiale din lume, K1 Final 16, care va avea loc pe 14 octombrie, la Tokyo.

Cătălin Moroşanu, supranumit ''Moartea din Carpaţi'' (1,80 m şi 105 kg), îl va înfrunta pe polonezo-australianul Paul Slowinski. În vârsta de 31 de ani, oponentul lui Moroşanu are 1,90 m şi 110 kilograme, iar de-a lungul carierei profesioniste de 13 ani a înregistrat nu mai puţin de 88 de victorii. ''O să-i arăt eu lui Slowinski cine e şeful în ring! Nu o să mă uite toată viaţa după ce o să-l bat în ring!'', a afirmat sportivul legitimat la clubul Scorpions Iaşi.
.
Antrenat de celebrul Thom Harrinck, cel de-al doilea român din piramidă, Raul Cătinaş, câştigătorul Superkombat Cluj-Napoca, se va duela tot cu un australian, Ben Edwards, considerat numărul 1 în Oceania. Comparat de Harrinck cu Peter Aerts, lugojeanul Cătinaş (1,82 m, 107 kg) a revenit în ring la începutul anului şi a înregistrat până acum 4 victorii, iar la Tokyo o anunţă pe a cincea. 'Gândul îmi e numai la Final 16. Am început o pregătire spartană pentru această gală şi nu concep să nu mă calific mai departe'', a spus luptătorul în vârstă de 24 de ani.

Daniel Ghiţă nu va mai participa la K1 Final 16, japonezii renunţând la sportivul român din cauza unor conflicte cu managementul acestuia, care semnase un contract cu o promoţie concurentă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite