Mircea Lucescu a primit un iepuraş alb la petrecerea lui Şahtior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a primit, după calificarea formaţiei sale în optimile de finală ale Ligii Campionilor, un iepuraş alb la petrecerea organizată de club, informează site-ul oficial al campioanei Ucrainei.

Iepuraşul va fi luat în România de fiul tehnicianului, selecţionerul Răzvan Lucescu, care îl va creşte alături de alţi trei iepuri pe care deja îi deţine.

"Lucescu a devenit astfel fericitul proprietar al unui iepure numit Grisha, care a fost redenumit Mircea, după cum a dorit fiul său Răzvan, prezent la petrecerea de miercuri seară", a notat sursa citată.

De asemenea, Răzvan Raţ, cel care a marcat golul cu numărul 100 pentru Şahtior Doneţk în Liga Campionilor, a primit din partea clubului, alături de Oleksi Gai, un echipament de protecţie folosit de jucătorii de hochei, pentru ca atacanţii adverşi să tremure în faţa celor doi fundaşi ai campioanei Ucrainei.

Echipa Şahtior Doneţk a obţinut calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor de pe primul loc al Grupei H după victoria cu scorul de 2-0, înregistrată, miercuri seară, pe propriul teren, în faţa formaţiei Sporting Braga. Fundaşul Răzvan Raţ a deschis scorul în minutul 78, iar apoi i-a pasat decisiv lui Luiz Adriano, autorul golului doi, din minutul 84.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite