Mike Tyson nu mai e băiat rău. Află ce intenții are pentru a face uitat trecutul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendarul boxer Mike Tyson a declarat, la Hong Kong, că vrea să facă uitat trecutul său de "băiat rău", informează AFP.

"Vreau să dansez şi să cânt în comedii muzicale", a declarat Tyson, în vârstă de 46 de ani. Tyson a devenit celebru în 1986, când a câştigat, la 20 de ani, titlul de campion al greilor. Fenomenala sa ascensiune a fost marcată de mai multe probleme - închisoare pentru viol, dependenţă de droguri, bătăi, ceea ce l-a făcut să nu fie văzut cu ochi buni de public.

În 1992, pugilistul a fost condamnat pentru violarea unei tinere care a participat la un concurs de frumuseţe, petrecând trei ani în spatele gratiilor. La eliberare, el şi-a reluat titlurile înainte de a pierde în faţa lui Evander Holyfield în 1996. La revanşa din 1997, Mike Tyson l-a muşcat de două ori de ureche pe Holyfield, primind un an de suspendare. În 2003, şi-a declarat falimentul şi s-a retras din activitate.

"Nu mai vreau să fiu băiatul cel rău. Am fost mereu cel rău care voia să fie un băiat bun, dar nu ştiam cum să fac", a declarat Tyson. Boxerul, care are la braţul drept un tatuaj cu fostul lider chinez Mao Zedong, s-a declarat fericit să viziteze oraşul Hong Kong, unde a stat Bruce Lee, legenda artelor marţiale şi a marelui ecran. "Bruce Lee este genial, dar era un luptător al străzii care trebuie să lupte până la moarte, iar eu nu aş fi putut lupta contra lui", a mai spus Tyson.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite