Mihalachi şi Dumitrescu, din nou campioni europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Mihalachi (foto stânga - 23 de ani) şi Alexandru Dumitrescu (foto dreapta - 24 de ani)
Victor Mihalachi (foto stânga - 23 de ani) şi Alexandru Dumitrescu (foto dreapta - 24 de ani)

Foşti elevi ai legendarului Ivan Patzaichin, Victor Mihalachi şi Alexandru Dumitrescu au dovedit şi la Europenele de la Zagreb, de săptămâna trecută, că rămân printre sportivii români cu mari şanse de a urca pe podium la Jocurile Olimpice de la Londra.

Cei doi dinamovişti au cucerit titlul continental la canoe dublu pe distanţa de 1.000 de metri şi au obţinut medalia de argint în proba de 500 m. Este pentru al treilea an la rând când ei urcă pe podium la CE. De remarcat că Dumitrescu şi Mihalachi, care au ocupat locul 5 la 200 m, au devenit campioni, anul acesta, chiar pe distanţa pe care se va concura la JO. „Aur" a câştigat şi Florin Comănici la canoe simplu, 5.000 metri.

Graţie lor, dar şi echipajelor de canoe 4 (Iosif Chirilă, Cătălin Costache, Mihail Simion şi Florin Comănici - 1.000 m) şi caiac 4 (Traian Neagu, Toni Ioneticu, Ştefan Vasile şi Petruş Gavrilă - 1.000 m), care au cucerit „argintul",  România ocupă locul 6 în clasamentul all-time la Europene, cu 67 de medalii, dintre care 20 de aur. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite